Medlem

Vill du börja spela bangolf på tävlingsnivå, eller bara träffa lite nytt folk över lite putt-putt?
Då ska du bli medlem hos oss!
Ett fullvärdigt medlemskap innebär att du får tävlingslicens, en prenumeration på tidningen Bangolf, samt fritt spel på vår anläggning i Lindö. Genom att bidra till ideell kiosksittning kan du själv påverka kostnaden för ditt medlemskap. Är du intresserad av medlemskap kan du maila till styrelsen@hagabgk.se.

Medlemsavgift inbetalas till Bankgiro: 5205-8864 (vid betalning ange ditt namn).
Nya medlemmar under året kan betala medlemsavgiften vid anläggningen i Lindö.

Innan en medlem har betalat in sin medlemsavgift ersätts inga startavgifter via klubben.
Personen kan heller inte efter att ha betalat in sin medlemsavgift begära att retroaktivt få ersättning för de startavgifter medlemmen hunnit betala.
Innan medlemsavgiften är inbetald till klubben får man inte delta i något lag- eller seriespel.

Dokument

Om du redan är medlem så kan du här ta del av mötesprotokoll för att hålla koll på vad som bestäms inom klubben. Här finner du även medlemslista och klubbens stadgar.
Om du saknar lösenord, fråga någon i styrelsen om detta.

Kläder

Då vi är få i klubben har vi inget lager av kläder, beställs vid behov.
Betalning sker till klubbens bankgiro ovan, lämna namn som meddelande.
Nedan finner ni de tröjor som klubben använder som matchdressar, mer info kan fås på Stannos egna hemsida.
T-shirt bomull är endast tänkt som träningströja och T-shirt Stanno är endast tänkt för ungdomar och barn.

Prestige Polo (463000-7510-S)
S-XXL

Prestige Top Round neck (408003-7510-116)
S-XXXL