Medlem

Vill du börja spela bangolf på tävlingsnivå, eller bara träffa lite nytt folk över lite putt-putt? Då ska du bli medlem hos oss. Ett fullvärdigt medlemskap innebär att du får tävlingslicens, en prenumeration på tidningen Bangolf samt fritt spel på vår anläggning i Lindö. Genom att bidra till ideell kiosksittning kan du själv påverka kostnaden för ditt medlemskap. Är du intresserad av medlemskap kan du maila till styrelsen@hagabgk.se.

Avgifter för fullvärdigt medlemskap 2018
Medlem, 5 dagar i kiosken 550 kr
Medlem, 4 dagar i kiosken 800 kr
Ej boende i Norrköping, 0 dagar i kiosken 1800 kr
Stor grabb, 5 dagar i kiosken 450 kr
Ungdom (under 15 år), 0 dagar i kiosken 250 kr
Avgift för passivt medlemskap 2018
Medlem, ej fritt spel 150 kr

Innan en medlem har betalat in sin medlemsavgift kommer startavgiften inte kunna dras av via klubben. Personen kan inte efter att ha betalat in sin medlemsavgift begära att retroaktivt få ersättning för de startavgifter medlemmen hunnit betala. Innan medlemsavgiften är inbetald till klubben får man inte delta i något lag- eller seriespel.

Medlemsavgift inbetalas till Bankgiro: 5205-8864
Notera att från 2018 använder vi Bankgiro och ej Plusgiro. Vid betalning ange ditt namn.

Nya medlemmar under året betalar medlemsavgift vid anläggningen i Lindö.

Mötesprotokoll

Om du redan är medlem så kan du här ta del av mötesprotokoll för att hålla koll på vad som bestäms inom klubben.