KM och final tisdagstävlingar

augusti 7th, 2017 | Posted by Christian Olsson in Nyheter

Finalen för tisdagstävlingarna spelas söndag kl 10.00 den 10 september
Spelas efter ABBA-cup regler, med ett första varv (vanligt tisdagsvarv med hcp) för att bestämma spelordningen.
Cupträdet blir efter placeringen från första varvet enligt följande
1-8
4-5
3-6
2-7
I matchspelet så börjar alla på bana 1, varje bana är värd 2 poäng, först till 19 poäng vinner.
Spelare A börjar på bana 1, spelar klart. Sedan spelar spelare B bana 1 två gånger, BB, avslutningsvis spelar spelare A bana 1 en gång till. Då har båda spelarna spelat bana 1 två gånger, den med lägst antal slag på bana 1 totalt får 2 poäng. Vid lika delas banan, 1-1.
Sedan på bana 2 börjar spelare B, dvs ordningen blir BAAB.

Viss hcp anpassning kommer att ske. Enligt MSV cupens klassindelning så erhålls 2 poäng per klass-steg. Dvs om en klass A möter en Klass D så leder D-spelaren med 6-0 innan bana 1 har börjat. Vid spel mellan C och D spelare så skiljer det 2 poäng, dvs D-spelaren leder med 2-0 innan bana 1 har börjat.
Vid oklarheter fråga tävlingsledningen (Christian O, Christer T, Tommy G).

Klubbmästerskapen spelas lördag kl 10.00 den 16 september (17 som reservdag)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.