Bangolfskola

Under sommaren 2018 har vi haft gratis bangolf på tisdagskvällar med instruktör.
Inga förkunskaper krävdes och allt fanns att låna på plats, det ända som krävdes var att dyka upp med ett intresse.
Var en stående aktivitet på tisdagar kl 17.30-19.00 över hela sommaren.

Detta var en del av det nationella projektet IdrottsLyftet. Ett projekt som sträcker sig över flera olika idrotter vars syfte är ”att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7-25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten”.

Ungdomsledare i klubben är Christer Timvik.
Från Svenska Bangolfförbundet medverkade instruktören Elisabeth Brandt som har flertal nationella och internationella medaljer i bagaget.

Aktiviteterna startade tisdagen den 5 Juni och avslutades tisdagen 7 Augusti.

Under nästa sommar siktar vi på att anordna en allmänhetstävling som är löpande under en dag, där du kan vinna ett års gratis minigolf!

Frågor:
Christer Timvik, Rekryteringsansvarig Haga BGK,   073-5298979
Elisabeth Brandt, Bangolfinstruktör Svenska bangolfförbundet,   076-1871608
Christian Olsson, Ordförande Haga BGK,   073-9972212

Övriga länkar:
www.hagabgk.se/Bangolfskola

www.bangolf.se/INFO-RF/Idrottslyftet/

World Minigolf Championships 2017

Lär dig spela bangolf med en Världsmästare