TK info Aug/Sep (KM MOS)

augusti 26th, 2020 | Posted by Christian Olsson in Nyheter

Tisdagstävlingarna trummar på som vanligt.
Övriga tävlingar framöver:

• 29/8 kl 9:00 – 3 varv MOS Klasser: Två lika stora klasser baserat på HCP. (Har du inget hcp tilldelas du ett av tävlingsledningen) Avgift: 100 kr (kontant betalning på plats – ingen föranmälning krävs) Öppen för alla att delta
  • 12/9 kl 10:00 – final veckotävlingen + parallel 3-varvstävling De 9 bästa spelarna från säsongens tisdagstävlingar är kvalificerade till finalen och automatiskt anmälda utan avgift. Vänligen meddela Johan C om du är bland de 9 främsta och du inte kan delta. För spelare som önskar delta under dagen anordnas en parallell 3-varvstävlng, men även spelare från topp-9 kan delta där resultatet från 3 varv räknas i båda tävlingsformerna. Avgift: 50 kr för att delta i 3 varvstävlingen. Betalas kontant under tävlingsdagen.
  • 27/9 kl 10:00 Klubbmästerskap i MOS (5 varv) Hagas första KM på MOS anordnas i slutet av säsongen. Tävlingen avgörs i en (1) öppen klass. Ingen avgift och de tre främsta spelarna tilldelas pokaler! Ingen anmälan krävs. Tävlingen är enbart öppen för medlemmar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.