KM och final tisdagstävlingar
Finalen för tisdagstävlingarna spelas söndag kl 10.00 den 10 september. För regler se här.
Klubbmästerskapen spelas lördag kl 10.00 den 16 september (17e som reservdag).

Sista Serieomgången
Till helgen så spelas den sista omgången av svenska serien 2017.

Första laget ligger på rätt sida sträcket, men på sjunde plats ligger Jönköping och flåsar som även har hemmaomgång. Till Jönköpings betong åker:
Kenneth Gustavsson
Johan Hagström
Nicklas Karlsson
Christian Olsson
Mikael Poduschkin
Patrik Wass
Coach: Niclas Nobrant

Andra laget kommer att spela på Köpings gammla banor. Om jag inte tar fel så kan det vara den sista tävlingen på dessa banor då det har fått OK på att bygga nya banor efter säsongen.
Till Köpings filt åker:
Benny Claesson
Tommy Gustafsson
Mikael Johansson
Ronnie Lundgren
Leif Tjernström
Ryno Vestergren

Haga nationella
Efter att haft ett uppehåll från förra årets MSV-cup, så var Haga BGK tillbaka i helgen.
Ty 28 maj så spelades deltävling 3 ute på Lindö. Imponerande spel av den unge Mjölby ungdomen Jonathan Arab-Ekman (PA), som spelar för klubben som leder Division 1 Norra, Södertälje BGK.

Fullständiga resultat återfinns här.

Tröjorna är här!
Tröjorna är här, Christian O kommer att ta med sig tröjorna till klubbtävlingen på lördagen 29/4.
Betalning görs till plusgiro (54 40 97-9, meddela namn), alternativt kontant.
Vad var och en ska betala är listat här.

Vårstädning och vårtävling
Styrelsen informerar om vårstädning, fredag 14/4 kl 11.00. Ta chansen att sedan träna inför vårtävlingen.
Tävlingskomittéen informerar om 2 st vårtävlingar under Påskhelgen, söndag 16/4 och
måndag 17/4. Utsläpp kl 10.00, vardera tävling är en slagtävling på 4 varv.

Beställ den nya tröjan
Då den gamla långärmade svarta Adidas har utgått i sortimentet så kommer den att ersättas.
Beställning av nya görs till c.olsson@hotmail.com alternativt via inlägget i Facebook gruppen.
För bilder på den nya långärmade se inlägget här.

Årsmöte 11 mars, 2017
Datum: 11 mars
Tid: kl 15.15
Plats: Vattengränden 9 (Föreningen HjärtLung)
Full inbjudan här

Elitserien 2017 nästa!
Dom preliminära spelplatserna är släppta för svenska serien 2017 Elitserien och Div 1.
Eftersom Sundsvall drar sig ur seriesystemet inför kommande år går den lediga elitserieplatsen till Haga bgk!
Detta eftersom Haga bgk var bästa tvåan av division 1 lagen, ty mer antal poäng än 2an i Södra divisionen.

Föreslagna spelplatserna inför Elitserien 2017:
Örebro Filt
Uppsala Eb
Jönköping Betong (Ny)

Ty elitserieplats (eller trevlig klubb) har det även blivit två stycken nyförvärv:
Johan Hagström (Skönsbergs SK)
Ronnie Lundgren (Eskilstuna BGK)

Spelplatser för andra laget är ännu ej släppta.
Passar även på att önska Jansa och Maggan all lycka i sin nya klubb Djulö BGK.